Best Nike Running shoes 2017

Running is a healthy exercise to be fit always, to maintain fitness they have to jog with convinient the shoe they wear should be comfort easy to jog everyday and finish the day happily. we are here to describe which shoe suits you well for jogging. we have made a list of running shoes which are nike best shoes perfect for running.

 Best Nike Running Shoes

1.Nike Air Relentless 6 MSL Running Shoe 843881-005

Nike Men's Revolve 2 Cool Grey and Orange Running Shoes

MRP: 5,795.00

Price: 3,759 on flipkart

Price: 5,200 – 5,745 on Amazon

color: Grey

material: Mesh

sole:  Rubber

style: AIR RELENTLESS 6 MSL

Nike shoes have a fabulous design in every shoe style, you can wear it for running  on rough surfaces and has grip to run on smooth surfaces. Group it with your jeans and casual shirts to give a attractive look while heading out.

2.Nike Men’s Revolve 2 Cool Grey and Orange Running Shoes

Nike Men's Revolve 2 Cool Grey and Orange Running Shoes

Price: 3,900 –  3,995

color: grey and sole orange

material: Mesh

sole:  Rubber

style: AIR RELENTLESS 6 MSL

Nike men’s revolve has cushioned footbed which varies from insole, helps in avoiding strains on foot. Can wear for gym, walking and can’t be used for playing. The grey and orange colour combination makes the shoes damn good to wear for occassions.

3.Nike Downshifter 7 Men’s Running Shoes 852459-003

Nike Downshifter 7 Men's Running Shoes 852459-003

Price: 2,986 -3,945

color: Ash

material: synthetic

sole:  synthetic

style:  Padded ankle collar.

Nike Downshifter has textile insole with synthetic outsole which  will be suitable for running , good match for blue jeans and white shirt.

4.Nike Men’s Flyknit Streak Running Shoes

Nike Men's Flyknit Streak Running Shoes

Price: 5,397 – 6,746

color: sky

material: polyester

sole: synthetic

style:  closed toe, casual

Nike men’s flyknit streak has good color combination with great sole which holds great while jogging on hard surfaces. The welt of the shoe gives a support for the heels. It has a sweat free vamp which makes it suitable to wear during summer.

5.Nike Men’s Air Zoom Pegasus 31 Running Shoes

Nike Men's Air Zoom Pegasus 31 Running Shoes

MRP: 8,995

Price: 5,397 on Amazon

color: black

material: polyester

sole: synthetic

style:  closed toe, casual

Nike men’s Air zoom is one of the best running shoes in 2017, best sweat free vamp with hard sole lasting long even on hard surfaces. Trendy look a good match on white and blue dress.

6.Nike Air Relentless 6 MSL Running Shoe 843881-401

Nike Air Relentless 6 MSL Running Shoe 843881-401

MRP:5,995

Price: 3,990 – 5,495 on Amazon

price:3,759 on flipkart

color: blue

material: mesh

sole: synthetic

style:  casual

Nike Air relentless shoe has good color which is match for white and light color shirts, can be used for running, gym and occasional events.The laces tie up style is a bit different from other shoes and suits well on every casual dress.

7.Nike Men’s Revolution 3 Running Shoes 819300-010

Nike Men's Revolution 3 Running Shoes 819300-010

Price: 3,151.53.00  – 3,695.00

price: 2,399

color: black

material: mesh

sole: Rubber

style:  casual

Nike men’s revolution shoe has a simple and good looking color combination which can be wore both as sports and casual.grip sole with supportable welt the nike symbol over the shoe is highlighted which is good match for every dress.

8.Nike Men’s Revolution 3 Running Shoes 819300-011

Nike Men's Revolution 3 Running Shoes 819300-011

Price: 3,115.25 –    3,645.00 check on Amazon 

color: Grey

material: mesh

sole: Rubber

style:  casual

This Nike men’s revolution shoe has trendy look with matching white sole which needed to be cleaned for every three uses. The ash colored closed toe top is sweat free while summer. this is  a perfect shoe to wear while summer and rainy season as it dries easily when gets wet.

9.Nike Revolution 2 MSL White Running Shoes

Nike Revolution 2 MSL White Running Shoes

Price: 2,139 on Flipkart

Price: 3,295 on Amazon

color: white

material: mesh, synthetic leather.

style:  casual

This white Nike running shoe sits well on blue dress and on white shirts , needed to be maintained with care as it gets dirt easily. The design over the shoe is quite well than other shoes.

10.Nike Men’s Lunarglide 8 Blue Running Shoes – 8.5 UK/India (43 EU)(9.5 US)(843765-401

Nike Men's Lunarglide 8 Blue Running Shoes

Price: 6,897 on Amazon

color: blue

material: polyester

style:  casual

Nike men’s lunarglide is a fashionable shoe with good design which suits well for occasional events and can be wore for both sports and casual walk. you will enjoy the shoes when wore while heading out.